AFF, 8/08/2015, Genk.

Voor het derde jaar op rij bezocht ik het Absolutely Free Festival (kortweg AFF) in Genk-Winterslag. Hierna volgt een overzichtje van de bands die ik zag en wat ik ervan vond (**** = uitstekend, *** = goed, ** = behoorlijk, * = matig maar nog beluisterbaar).

 

 

****

El Yunque, Peter Broderick, Peter Kernel, Wire.

 

 

***

Bonzo, Blaegger, Mind Rays, Supergenius, Bed Rugs.

 

 

**

Piquet, Double Veterans, Iceage.

 

 

*

Benefactors, Archie Bronson Outfit.

 

 

Minpunt: weinig keuze op gebied van eten en bovendien geen vegetarische eetstand. Dat laatste is toch wel jammer voor een festival dat recyclage en dus het leefmilieu belangrijk vindt.

 

 

En dan nog een clipje van Peter Kernel:

Advertenties

2 gedachten over “AFF, 8/08/2015, Genk.”

  1. Er was misschien niet veel keuze op gebied van eten, maar wat er was was wel dik in orde. Beter minder keuze maar dan wel goed: versgesneden friet met veel smaak (beter dan de vele frietjes die ik gegeten heb op vele andere festivals), in een houtoven gebakken en versgemaakte pizzas met verse basilicum en/of rucola, wokschotels en échte hamburgers. Er was inderdaad geen vegetarische eetstand maar zover ik weet zijn frieten en een pizza margarita vegetarisch. En had je bij het wokstandje wat extra groenten gevraagd ipv kip hadden ze dat zeker gedaan. En nee, ik hoor niet bij de organisatie ofzo. Ik ben een gewone festivalganger die 2x goed gegeten heeft daar.

    Like

  2. De frieten waren lekker maar ze worden vaak nog in dierlijk vet gebakken, maar ik ben niet zo ‘strikt in de leer’ dat ik het vraag. Ik blijf het echter jammer vinden dat er geen volwaardige vegetarische optie was. Als het op een gelijkaardig festival als Rock Herk wel kan, moet dat op het AFF toch ook kunnen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.