“Hoe meer smileys, hoe meer seks”

Gelezen Lachen:

Last van een seksleven waarin weinig gebeurt? Geen nood, hier blijkt een gemakkelijke en snelle oplossing voor te bestaan. Onderzoek van de datingsite Match.com wijst namelijk uit dat mensen die veel gebruik maken van emoticons in tekstberichten vaker het bed met iemand delen.

Iets meer dan de helft van de vrijgezellen die vaak smileys in tekstberichten gebruikt, had volgens het onderzoek in 2014 regelmatig seks.

Het onderzoek wordt gezien als het meest uitgebreide onderzoek naar alleenstaande mannen en vrouwen, omdat er in totaal 5.675 vrijgezellen meededen.

Daten en trouwen
Veelvoudig gebruik van emoticons heeft niet alleen invloed op het seksleven van vrijgezellen. “Gebruikers gaan vaker op date en hebben twee keer meer kans om te trouwen. 62% van de vrijgezelle smileygebruikers wil trouwen, terwijl dat slechts 30% is van de mensen die geen emoticons gebruikt”, vertelt één van de onderzoekers Helen Fisher aan TIME.

Mensen gebruiken emoticons meestal omdat een sms’je of Whatsappbericht vaak kort en onpersoonlijk is. Met een smiley wordt zo’n berichtje meteen een stuk persoonlijker. “We willen dat onze Whatsappjes en berichtjes persoonlijk zijn. Door smileys creëren we een manier waarop we onze emoties op een andere, veiligere manier kunnen uiten.”

Bron: HLN Onschuldig

Ik geloof er niet te veel van Onbeslist, maar het kan geen kwaad Wenkbrauw ophalen het te proberen, lijkt meKnipogen. Ik kom immers veel te kort Schamen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.