Wegwerkzaamheden

Ik weet niet of het overal zo is, maar in de ruime omgeving van mijn woonplaats lijken er zowat overal wegwerkzaamheden bezig te zijn. Je kan hier geen twintig kilometer rijden of ze zijn wel ergens aan het graven, breken, enz. Uiteraard gaat het vaak nog gepaard met de nodige wegomleggingen. Dit alles heeft natuurlijk totaal niks te maken met de gemeenteraadsverkiezingen in oktober … Ik vraag me af hoe veel van die werkplaatsen klaar zullen zijn tegen oktober.

Zouden de politici nu echt geloven dat ze meer stemmen halen door vlak voor de verkiezingen nog wat werkzaamheden uit te voeren? Of zouden een grote groep kiezers zich hier echt door laten vangen? Ik erger mij in ieder geval soms kapot aan het rijden van omlegging naar omlegging, zeker als men het dan soms nog presteert om op de omleidingsroutes nog eens (kleine) werkzaamheden uit te voeren …

einde werkzaamheden

Advertenties

One thought on “Wegwerkzaamheden”

  1. Inderdaad, iedereen wéét toch dat ze dat doen om stemmen te winnen…. Nuja ik heb de indruk dat er de laatste jaren in onze gemeente altijd wel ergens werken waren, ook grote projecten die nog steeds bezig zijn of onlangs werden afgerond. De stad gaat er alleen maar mooier uit zien!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.